Pri izdelavi nadomestnih zob nas vodi načelo, da mora vse kar naredimo biti uporabno in estetsko hkrati.
Sodelujemo z najboljšimi zobnimi tehniki in vam lahko ponudimo vse od lusk, do prevlek in mostičkov, ter delnih in totalnih protez. Manjkajoče zobe nadomestimo s členi ali s prevlekami na implantatih.

Sodelujemo z večimi zobotehničnimi laboratoriji iz Slovenije in tujine, in damu vsakemu v delo tisto, kar najbolj obvlada. Imamo tudi Sirona Cerec sistem, s katerimi lahko izdelamo polnokeramične brezkovinske prevleke, luske, onlaye in mostičke v samo enem obisku!

Z našimi protezami boste izgubili tudi odpor do protez, saj jo naredimo tako, da je zares uporabna in vas ni strah, kdaj vam bo izpadla.

V primeru, da ste izgubili vse spodnje zobe, pa vam bomo priporočali totalno protezo s sidranjem na dveh implantatih, ki za relativno malo denarja izjemno povečata vašo kvaliteto življenja.
Velik poudarek damo na postavitev zob, saj s pravilno podporo ustnice zmanjšamo gubice na zgornji ustnici, in dosežemo mlajši videz.

Vsaka proteza mora biti narejena in usklajena v ugriz tako, da z njo nemoteno jeste, hkrati pa vas tudi ne sme motiti, proteze v ustih naj ne bi čutili!
Vsako protetično delo v usta cementiramo šele, ko pozdravimo dlesni in parodontozo, ter granulome saj le tako lahko pričakujemo dolgo življensko dobo zobnih nadomestkov.

Ker se zavedamo, da si želite nove zob čimprej, dobite, če je le mogoče, nove mostičke in proteze že v 7 dneh.
To nam uspe z dobrim načrtovanjem predhodnega zdravljenja, uporabo laserja in intraoralnega skenerja ter natančnim načrtovanjem terminov in uskladitev z zobotehniki.