About 1

Welcome to ProDent Clinic!

Welcome to a Family Dental Clinic

Professional dental clinic ProDent offers the whole range of dentistry services: treatment of caries, gum diseases, tooth whitening, implantation, dentures (crowns installation), surgery, occlusion correction (braces) etc. Our dentists will help you solve any dental problem painless and carefully

Testimonials

What people say

Ko govorimo o zdravstvenem osebju je zame najpomembnejše zaupanje in strokovnost. Obe lastnosti poosebljata zobozdravnica Tihić Mujezinović in njena asistentka Laura Veber. S svojo strokovnostjo in izjemnim čutom za skrbi in strahove posameznika, sta pri meni dosegli najvišjo raven zaupanja. Čeprav večini že sama misel na zobozdravnika prinaša nelagodje, njun individualni pristop in prijaznost pripomoreta k temu, da se posameznik počuti sproščeno in ugodno. Že več kot 12 let zobozdravnici Tihić Mujezinović zaupam in vem, da bo v vsakem trenutku zame poskrbela kar se da najboljše z uporabo najsodobnejših pristopov in tehnik.

Aida Kamišalić Latifić

Aida Kamišalić Latifić

Doc. dr.

Presrečna sem, da imam zobozdravnico, ki je zame najboljša in ji lahko popolnoma zaupam. Je zelo prijazna, razumevajoča, strpna in si vedno vzame čas, da mi prisluhne. Glede na dolgoletne izkušnje in strokovnost vedno najde najboljšo rešitev in me z njo seznani ter razloži, kaj je potrebno narediti, kako bo potekalo, ali je treba kaj doplačati, koliko… Prav vse zobne storitve opravi strokovno, kvalitetno, natančno in neboleče. Vedno sem se bala injekcije, pri njej pa je sploh ne čutim. Ob sebi ima tudi zelo prijazno medicinsko sestro. Naroča me ob uri in takrat sem tudi na vrsti. V primeru, da pride do spremembe, me pravočasno obvesti in upošteva moje želje glede prenaročanja. Tudi tehnik opravi vse zobne storitve kvalitetno ter natančno in zobje so čudoviti. Moji zobozdravnici Aidi Tihić Mujezinović (AIDA dental) iz Bresternice sem zelo hvaležna, da imam čudovite zobe brez kakršnih koli stresnih situacij. Tudi sedaj, v času koronavirusa vedno poskrbi, da se v njeni zobni ordinaciji in ob njenem timu počutim varno in pomirjeno. Vsem, ki si želite lep nasmeh brez bolečin, priporočam najboljšo zobozdravnico Aido.

Ljiljana Polajžar

Ljiljana Polajžar

Miklavž na Dravskem polju
Kot pacient pričakujem od zobozdravnika strokovno obravnavo, prijazno osebje ter sodobne nasvete. Pri AIDAdentalu dobim vse to in še več, predvsem pa me navdušuje pristop dr. Mujezinović, ki zelo skrbi za svoje paciente, da nam je udobno, da smo brez bolečine in si dejansko vzame čas za vsakega posebej. Pri delu uporabljajo sodobne zobozdravstvene tehnologije in materiale, osebje je izredno organizirano in usmerjeno v zadovoljstvo pacientov. Pacientka sem že več kot 11 let in se z veseljem vedno znova vračam.
Lejla Gušmirović

Lejla Gušmirović

mag. ekon. in posl. ved, Maribor

Highly Qualified Dentists

Team of Professionals

Aida Tihić Mujezinović

dr. dent. med.

Mladena Marić

Zobna asistenka

Dr. Alex Coredero

Dental Therapist

Dr. Simona Willams

Dental Assistant
Our history

How we become the best

Our Clients Rated Our Services
Cavity Protection 98%
Gum Disease 99%
Cosmetic Dentistry 100%
Orthodontics 98%

We are Here to Help You

Contact Info
528 tenth Avenue, Boston, BT 58965
+1 800 125 65 24
info@yoursite.com
Mn - St: 8:00am - 9:00pm Sn: Closed