COVID-19 – vprašalnik

Spoštovani,

upamo, da ste kljub trenutnim razmeram epidemije ostali zdravi, prav tako tudi Vaši bližnji.

V zadnjih tednih smo kot celotna družba morali mnogo prestati, se marsičemu odpovedati in vsi se veselimo, da bomo počasi lahko obnovili vsaj del običajnih navad in se navadili na nov, morda boljši jutri. Medtem, ko se je marsikaj spremenilo, ena stvar vendarle ostaja enaka: naša skrb za vaše zdravje!

Nadzor okužb je bila vedno glavna prednostna naloga naše prakse, kar ste lahko opazili že prej med samimi obiski naše ordinacije. Zmeraj smo želeli, da se počutite kar se da varno in udobno.

Želimo Vas seznaniti z aktualnimi ustreznimi postopki za preprečevanje širjenja okužb z novim koronavirusom. Naša zobozdravniška ordinacija upošteva nova strokovna priporočila za nadzor okužb s Covid-19, ki jih je izdal Razširjeni strokovni kolegij za zobozdravstvo in potrdilo Ministrstvo za zdravje.

Tudi mi se moramo držati nekaterih sprememb, ki so v pomoč zaščiti Vas, ostalih pacientov in zaposlenih. Teh sprememb se boste za obisk v ordinaciji morali držati in so sledeče:

Vzpostavitev stika z nami; izključno preko SMS-a (031 296 188), ELEKTRONSKE POŠTE (info@aidadental.si) ter TELEFONA. Telefonsko naročanje je možno le 1h pred začetkom dela in 1h pred koncem dela.

V kolikor imate pri nas že določen termin, bo naša ordinacija predhodno komunicirala z vami, da vam bo zastavila nekaj vprašanj.

Dan pred Vašim terminom Vas bomo poklicali po telefonu in Vas spomnili, da izpolnite VPRAŠALNIK, ki ga dobite tukaj (glejte spodaj priponko). Stiskanega, izpolnjenega in podpisanega boste prinesli s seboj na Vaš določen termin, lahko ga tudi slikate in pošljete po mailu.

Vstopanje v ordinacijo bo mogoče le posamično, ob točno določenem terminu. Ordinacija je zaklenjena.

Vstop bo možen le zdravim, brez simptomov COVID-a.

Preden nas obiščete, je potrebno poskrbeti za brezhibno ustno higieno – s tem zmanjšate količino nepotrebnih mikrobov v ustni votlini, zaščitite sebe in druge!

Vstop v ordinacijo je možen le z masko!

Pred vstopom v čakalnico si nadenite zaščitno masko čez usta in nos.

Imamo sredstva za čiščenje in razkuževanje rok, prosimo da jih uporabite, ko vstopite v prostore naše ordinacije.

Morda boste videli, da naša čakalnica ne bo več ponujala revij in ostalega čtiva, ker je te predmete težko očistiti in razkužiti.

V čakalnici bo poskrbljeno za dovolj prostora, da boste lahko ohranili primerno razdaljo med morebitnim čakajočim.

Na poseg prihajajte sami! Spremstvo bo moralo počakati zunaj ordinacije. Spremstvo je dovoljeno le osebam, ki brez spremstva fizično ne morejo v ordinacijo: slabovidni, invalidi,…

V času razglašene epidemije je uporaba toaletnega prostora onemogočena.

Prosimo tudi, da izpolnite vprašalnik, katerega izpolnjenega in podpisanega prinesete s sabo!

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

V kolikor imate dodatna vprašanja o ukrepih, ki jih izvajamo, da Vas in vsakega pacienta zaščitimo kot je prav, nas kontaktirajte. Lahko nas pokličite na telefonsko številko

031 296 188 ali nas kontaktirate preko elektronske pošte info@aidadental.si

Ponosni smo, da lahko skrbimo za Vaše ustno zdravje! Hvala za Vaše zaupanje in zvestobo!

Lepo pozdravljeni,

Ekipa AIDA dental